Maiskoekjes

Benodigdheden

  • 1 blikje maiskorrels
  • 2 eieren
  • 5 lepels rijstebloem
  • 2 theelepels ketoembar
  • 2 teentjes knoflook
  • zout
  • selderie
  • vetsin

 Bereiding

  • De maiskorrels even fijn wrijven of even door een mixer draaien
  • 2 eieren loskloppen. Hierin de bloem, zout, knoflook, (fijn) ketoembar en de maiskorrels erbij doen.
  • Hierna wat gesneden selderie toevoegen en vetsin toevoegen.
  • In een koekepan een beetje slaolie doen en warm laten worden.
  • Telkens wat lepels van het beslag met mais hierin bakken en wat bruin laten worden.
  • De koekjes in een schaal doen en opdienen bij de rijsttafel. Deze kunnen ook koud gegeten worden.

Smakelijk eten

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.